Si našel tečaj ali zate najprimernejše šolanje v tujini a te še malo mučijo finance? Brez strahu! Z gladkim bančništvom so tvoje želje v celoti uresničljive.

Krediti Nove KBM

Uresniči svoje sanje! S krediti Nove KBM je tvoj sanjski tečaj ali šolanje v tujini korak bližje.

Varčevalnik v Bank@Netu

V spletni ali mobilni banki Bank@Net si z Varčevalnikom lahko nastaviš varčevalni cilj, ki ti bo omogočil sanjsko šolanje v tujini ali željen jezikovni tečaj.

Predplačniška kartica VISA

Za sproščeno in varno nakupovanje uporabljaj predplačniško kartico VISA, s katero lahko porabiš le toliko, kolikor si nanjo naložiš.

Še nimaš osebnega računa? Odpri si ga hitro in enostavno kar preko spleta.

ZA MINI ŽELJE - MINI
KREDIT

Če potrebuješ manjši znesek – denimo za potovanje, izobraževanje, zdravstvene težave ali marsikaj drugega – potem razmisli o sklenitvi Mini kredita. To je kredit, namenjen komitentom Nove KBM, z nizko fiksno obrestno mero in enostavnim ter hitrim postopkom odobritve. Kot pove že samo ime kredita, gre za manjši znesek kredita.

KREDIT TAKOJ - ZA
NEODLOŽLJIVE ŽELJE

Postopek odobritve za Kredit Takoj v poslovalnici traja samo pol ure, v primeru manjših zneskov do 3.000 EUR z do 3 leti odplačilne dobe pa ga lahko naročiš celo od doma preko spletne banke Bank@Net – in nato takoj po odobritvi celoten znesek prejmeš na svoj osebni račun.

DO SREDSTEV ZA ŠTUDIJ
S ŠTUDENTSKIM KREDITOM

Za vse študente ali polnoletne dijake, ki ste tudi komitenti Nove KBM, je opcija tudi Študentski kredit. Če torej potrebuješ nov računalnik, zasluženi dopust ali kupuješ nov avto, hkrati pa si še vedno študent ali študentka, je to moda prava izbira zate.

KREDIT DANES,
ODPLAČILO JUTRI!

Spoznal/a si torej opcijo študentskega kredita: potem pa je tu še študentski kredit z odloženim plačilom. Če torej potrebuješ denar za plačilo šolnine, kredita pa še ne moreš takoj začeti odplačevati, je to opcija zate! Odplačevati ga lahko namreč začneš šele takrat, ko boš že uspešno služil/a svoj denar.

Kamen na kamen, palača,
evro na evro, SANJSKO ŠOLANJE V TUJINI

Varčevanje za sanjsko šolanje v tujini, jezikoven tečaj v najljubši svetovni prestolnici ali nov telefon je težavno še posebej, če ti manjka motivacije ali ti po plačilu najemnine, položnic in mesečnih nakupov ostane denarja le za nekaj kav. Zato smo pripravili Varčevalnik, da ti bo uspelo po malih korakih in z nekaj spodbude uresničiti svoje sanje.

Varčevalnik si lahko aktiviraš na spletni banki Bank@Net ali mobilni banki mBank@Net.

Kako nakupovati v tujini?
S PREDPLAČNIŠKO VISO!

Si za svobodne in predvsem varne nakupe v tujini? Predplačniška Visa je top sopotnica na izletih ali potovanjih, zanjo ne potrebuješ rednih prilivov, porabiš pa lahko le toliko, kolikor si nanjo naložiš. Za 'piko na i', pa si jo lahko oblikuješ čisto po svojih željah!