UČI SE ANGLEŠČINE PREKO SPLETA
Z IZKUŠENIMI PROFESORJI, 24/7

Čez 20 milijonov učencev po svetu

Online učenje, skupinska predavanja, individualna predavanja

Personalizira učni plan, ki garantira uspeh!

INOVATIVNE SPLETNE
LEKCIJE ANGLEŠČINE

Naša metoda učenja angleščne združuje dokazano akademsko kvaliteto razrednega učenja s fleksibilnimi spletnimi lekcijami. Nadgradi svoje branje, pisanje, poslušanje in govorjenje v angleškem jeziku, s pomočjo stotin različnih spletnih lekcij vseh težavnih stopenj.

SVETOVNO PRIZNANI
UČITELJI ANGLEŠČINE

Skozi petdeset letne izkušnje smo spoznali, da se je angleščine najlažje naučiti s pomočjo izkušenih učiteljev angleškega jezika. Vsi naši učitelji so visoko izobraženi, z TEFL ali TKT certifikatom in posebej trenirani za učenje angleščine preko spleta.

PERSONALIZIRANO UČENJE
PRINAŠA GARANTIRANE REZULTATE

Ali je tvoj cilj naučiti se poslovne angleščine za tvojo kariero, trenirati angleščino za potovanje po svetu, ali za kakšen drug oseben razlog, z nami se boš naučil/a dovolj, da boš lahko dosegel/a svoje sanje. S personaliziranim učnim planom in rednimi posveti s profesorji, garantiramo, da boste z nami prišli do odličnih rezultatov.

Začnite z učenjem angleščine še danes!

Naj ti pomagamo
do svetovnega doživetja!

Ne veš kakšen program bi tebi najbolj odgovarjal? Ti je kakšen še posebej padel v oko a želiš več informacij? Naj ti pomagamo! Pošlji nam sporočilo s pomočjo obrazca na desni in skupaj bomo poiskali prave odgovore.

+386 41 58 44 20

info@svetoven.si

FbEF Slovenija